Wat onze cursisten zeggen

WAARDEVOL
Bedankt voor de waardevolle cursus! Ik heb er veel aan gehad!

Je weet op een leuke manier de “krenten” even uit de pap te vissen 😉

Linda de Vries, KVB1
HEBBES!
Ik heb gisteren in Den Bosch examen gedaan voor VB 1 en 2. Het ging goed en ik ben geslaagd. VB2 was relatief gemakkelijk. De navigatievragen waren niet heel moeilijk, wat plaats- en afstand bepalingen en een ware koers met stroom. Hierop had je me prima voorbereid. Er waren van de 27 vragen we 8 vragen over het Westerschelde regelement. Pittig, maar op je aanraden had ik dit goed geleerd. VB1 was ook niet zo moeilijk, maar er veel vragen over kleine details, waarin de antwoorden heel kleine verschillende stonden die me nu en dan wat in vertwijfeling brachten. Maar ook die voldoende gemaakt. Uitslagen zijn toegevoegd.

Dank voor je inspiratie en informatie! Ik heb genoten van je lessen en aanpak, en het heeft me veel geleerd en gegeven. Ik ben nu ook blij om het gehaald te hebben. Geeft wat meer rust op het water bij langere tochten.

GESLAAGD!
Ik heb vanmorgen mijn examen voor het KVB1 gehaald.

Bedankt voor de boeiende lessen en veel vaarplezier!

66 van de 80 punten gehaald. Wie weet komt deel 2 er ook bij, maar eerst genieten van deel 1!

Herrald W., KVB1
YES!

Ik wil u nog bedanken voor de nuttige en zelfs leuke cursusdag op 16 Feb jongstleden.  De te leren stof was wat droog maar door uw enthousiasme , verhalen uit de praktijk , handige ezelsbruggetjes, etc was het toch goed te doen. Ook het wonderlijke verhaal over de vissersboot in Galilea was een mooi toevoeging! En vandaag heb ik met succes het examen gehaald.

Jasmijn, KVB1
MAATWERK
Flexibele aanpak: cursusdata in overleg!

Persoonlijke begeleiding en uitleg.

Carolien Visser, KVB2
KWALITEIT
Veel ervaring op het water. Uitstekende didactische vaardigheden zorgen voor een goede opbouw en duidelijke uitleg. Veel tijd voor eigen vragen.
John , KVB1
GOEDE EXAMENVOORBEREIDING
Door de praktische aanpak is de cursusstof aansprekend en herkenbaar.

Leren betekent hier ervaren. Voorbereiden voor het examen betekent voorbereiden voor de praktijk van het varen.

Jan Veerman
FIJN WERKBOEK
Duidelijk lesboek, geschreven met passie. Het me eigen maken van de leerstof ging gewoon vanzelf. Een heel fijne manier om je zo voor te bereiden. Resultaat was er ook naar: in 1 keer geslaagd en 95% van de punten gehaald.
Klaas van Straaten, Varend met RIB